середа, 19 травня 2021 р.

День марних Очікувань

©Evdokiya Kashuba 

                       14 травня 2021, п’ятниця


   Дні, як дні. Чого від них чекати? Але все одно чекаєш, благаєш змін, чогось нового. Авжеж, ми самі творці всього нового, творці змін. Хочеш щось змінити – змінюй!

   Допоки можна мріяти, бажати? Це означає лише одне – ти людина мрії, а не дії, на жаль.

    Що було б у світі, якби дійсно збувалося все те, про що думають і чого бажають люди? Чи вистачило б місця на землі для усіх бажань? А так, дивись, поки що є простір, є воля! А це дуже багато.

   Щодня на кожному міроприємстві, чи то уроці, чи вебінарі, чи святі, чи діловій зустрічі визначають рівень твоїх очікувань. Так що це все нормально, коли людина чогось очікує.

   Варто все-таки, не обманювати себе, не очікувати марного, того, чого не може бути, тобто нездійсненного, щоб не було розчарувань, щоб не боліло, щоб не нило, щоб не заливало тебе і не накривало хвилею чи бурею.

   Чи можуть очікування бути марними? Думаю, можуть. Це якраз той момент, коли ставиш вищу планку своїх можливостей і бажань, мрій. Це той момент, коли розбиваються твої мрії і надії, а значить, і очікування.

   Кажуть, треба і мріяти, і очікувати, і т.д., і т.п. Але все повинно бути в міру, якраз так, щоб не боліло, щоб не пекло від того, що щось не прийшло до тебе вчасно.

   Адже життя, мов корабель, проходить-пропливає дуже швидко, як одна мить!

І як же хочеться, щоб бодай щось у твоєму житті не було марним, щоб твої очікування справдилися. Досить марноти, досить.

   День марних Очікувань до мене більше не прийде, у нього є інші дороги, інші! До побачення, день марних Очікувань!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар