четвер, 20 травня 2021 р.

День вражень від Євробачення

20 травня 2021, четвер


   Перша половина дня була наповнена емоціями до Дня вишиванки. Флеш-моб, вірші про вишиванку, святковий настрій, купа компліментів! Свято вдалося!

   На спогад – кілька світлин.

   Сьогодні другий півфінал Євробачення-2021. Перший півфінал не справив абсолютно ніякого враження. Сподобалася лише Мальта!

   У ці хвилини тривають виступи, можливо, буде щось грандіозніше.

 Карантин Ковід-19 наклав свій відбиток і на це дійство. Якщо минулого року Євробачення було взагалі відкладено, то цього року Нідерланди дарують свято усім народам світу. Тож перший виступ – зараз! І нехай!  (О, яка красива музика звучить від Сан-Марино!)

   Час іде – і зміни з собою несе. Звичайно, технології настільки сильні, що скоро людині нічого не лишиться… Маю на увазі, роботу. Пам’ятаєте, англійський рух луддитів, які ламали машини, які виконували працю замість них! Людина без роботи не може ні жити, ні існувати!

   А нині такі є професії, що їх і професіями то важко назвати, проте набагато важче зараз отримати роботу. Саме через цифрові технології… А люди ж різні на планеті! Чому ж усі повинні в гаджетах сидіти, за комп’ютерами, клацати по клавішах, як оце зараз роблю я?...

   Не знаю, майже сорок хвилин позаду – і вражень нуль! Куди поділися співаки типу Джамали, А.Лорак, С.Лазарєв, Сердючка?

   Навіть сили голосу нема у багатьох, і музичний супровід кислий. Щось там показують, ну тільки не так, щоб вразити…

   Так, часи змінюються. Для когось добре, ще й мільйонні перегляди (що там переглядати?).  День нульових вражень від Євробачення – 2021! 


P.S. Ні, сон-таки миліший! Це жахливо - слухати  таке "ніщо". Вибачайте вже.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар